Hammarplast Medical

Läs om vår framtidsvision för Life Science i Plastforum

I en nyligen publicerad artikel i Plastforum delar vår vd Ola Hermansson med sig av sina insikter om Hammarplast Medicals expansionsresa.
Fokus ligger på vår nya produktionsanläggning i Bredaryd, med ett toppmodernt renrum som nästan kommer att fördubbla vår kapacitet till 1 400 kvadratmeter.

Våra produktionsenheter i Lidköping, Bredaryd och Tallinn är specialiserade på plastförnödenheter inom Life Science och har legat i framkant när det gäller innovation, med tekniker som formsprutning, formblåsning och formsprutning.

Upptäck drivkraften bakom denna expansion – ett strategiskt drag för att möta den ökande efterfrågan på lokal sourcing samt att driva vår tillväxt inom Life Science-sektorn.
Ola Hermansson beskriver bygget av en anläggning på 5 000 kvadratmeter, med en beräknad investering på cirka 80 miljoner kronor.

Lär dig mer om vårt engagemang för effektivitet, hållbarhet och flexibilitet när vi förbereder oss för inflyttning under Q3 2024.
Artikeln ger en djupgående inblick i vår vision, de förväntade fördelarna med det nya utrymmet och pågående investeringar i nya maskiner.

Läs hela artikeln för att få värdefulla insikter om framtiden för Hammarplast Medical, vårt engagemang för att främja hälsovårdslösningar och de spännande möjligheterna för tillväxt inom Life Science-området under de kommande åren. 

Hela artikeln finns att läsa här: https://www.plastnet.se/article/view/1065527/hpm_bygger_ut_sitt_renrum_okad_efterfragan_pa_lokal_sourcing_skapar_mojligheter_for_oss



Share this page